Idén is várja a látogatókat a Balaton Fesztivál

Harmadik alkalommal várja látogatóit a Balaton Fesztivál június 27. és 30. között. Az ingyenes családi gasztrofesztivál idén még nagyobb területen kínál egész hétvégés szórakozást minden korosztály számára Balatonkenesén.

A Balaton Fesztivál minden évben újat és különlegeset ad a résztvevőknek. Idén a családok szórakoztatására és a napközbeni aktivitásokra fektettek nagyobb hangsúlyt a szervezők. A fesztiválteret balatoni élményparkkal, labirintussal és mezítlábas ösvénnyel, valamint ízek és mesterségek utcájával bővítették ki.

A szervezők kiemelten fontosnak tartják a környék és a Balaton kultúrájának bemutatását, természetközeli anyagok tudatos használatát. Ezért olyan kézműves-foglalkozásokat állítottak össze, amelyek környezettudatos és újrahasznosított alapanyagokból tevődnek össze – mondta el.

Az aktivitások fő témája idén a Balaton lesz. A könnyed ismeretterjesztést segíti majd A mi Balatonunk című kiállítás. A gyermekeknek is külön programokkal készülnek: lesz bábelőadás, verses-mesés műsorok, valamint gyermek zenekarok is fellépnek az erre külön felállított junior színpadon. A felnőtteket pedig esti koncertek várják a Széchenyi parkban.

(hirado.hu)

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!