Horgászverseny Révfülöpön

151 csapattal indult el a XI. Nemzeti Balatoni Bojlis Horgászverseny

Szeptember 28-án, csütörtökön a csapatok regisztrációja után sor került a 186 óráig tartó XI. Nemzeti Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) ünnepélyes megnyitójára, ahol Révfülöp polgármestere, Kondor Géza és a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. (BHNp Zrt.) vezérigazgatója, Szári Zsolt is beszédet mondott.

Szári Zsolt annyit kért a megmérettetésen résztvevő csapatoktól, hogy mindenki vigyázzon magára, elvégre az a legfontosabb, hogy annyian jöjjenek le a vízről, ahányan felmentek.

Ezt Kondor Géza annyival kiegészítette, hogy lehetőleg ugyanaz jöjjön vissza, aki kiment a vízre – számoltak be az NBBH oldalán.

A szervezők idén is húztak valami váratlant, ebben az esztendőben nem egy, hanem két csapat választhatta ki a horgászhelyét. Így a 151 indulóból 149 csapat ezúttal is sorsolás útján tudta meg, hol kezdi a pénteki napot, és hol tölti az idejét október 7-én reggel 8 óráig.

A csapatok szeptember 29-én 8 órától foglalhatták el helyeiket, a verseny pedig 14 órakor elindult, és október 7-én 8 órakor ér majd véget.

A győztes a 10 legnagyobb hal össztömege alapján derül majd ki, és idén már csak a 10 kilogrammnál nagyobb halak számítanak majd, így minden eddiginél nagyobb kihívások várnak a horgászokra. 

 

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!