Kávézó nyitás Zircen

A Kávé Világnapján rendkívüli akcióval várja vendégeit a zirci Reguly Múzeum Kávézó

Tudják, hogy mi a víz után a leggyakrabban fogyasztott ital? Bármilyen furcsa is, de a kávé, így joggal megérdemel egy saját napot. Hivatalosan 2009. óta szeptember 29-én ünnepeljük a kávét, a kávékultúrát. A Kávé Világnapja alkalmából egy különleges akcióval várja vendégeit a Reguly Múzeum Kávézó.  A rendkívüli akció keretében 2023.szeptember 29-én, pénteken a kávézóba látogató vendégeket ingyenesen vendégül látják egy csésze frissen főzött kávéra. Látogassanak el a kávézóba és kóstolják meg kedvenc kávéjukat!

A Reguly MÚZEUM KÁVÉZÓ nemrég nyitott újra a Zenit Party Kft. üzemeltetésével. A könnyebbség kedvéért, a cég a zirci és a környékbeli lakosok körében jobban ismert és közkedvelt Patkó Vendéglőhöz, ezen belül is Vajcs Gábor nevéhez kötődik.

A Múzeum Kávézó új színtere lehet Zirc közösségi tereinek körében. Olyan találkozási pont, ahova mind a kultúra kedvelők, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyók betérhetnek. A tökéletes nyugalmat árasztó környezet, a múzeum és a számos, sokszínű művészeti kiállítások látványa, a különböző stílusú zenei produkciók hangulata, az érdeklődő és feltöltődésre vágyó vendégek társasága mind egymást erősítik. Mindezt pedig körbe lengi a sokak számára oly csábító kávéillat.

A Reguly Múzeum Kávézó a betérő látogatók vendégül látásán kívül otthont ad kisebb létszámú céges rendezvényeknek, barátságos helyszínt biztosít családi, baráti ünnepségeknek is.

A Kávézó szeretettel várja a kávét kedvelő vendégeit új arculattal és szolgáltatásokkal! Ahol a kávé mindig: FRISS & FORRÓ & FEKETE & FINOM.  Szlogenjük: „A feketekávé színesebbé teszi a hétköznapokat!”

Jó hírünk van!

A Reguly MÚZEUM KÁVÉZÓ újra megnyitott Zirc központjában, a Zenit Party Kft. üzemeltetésével. A könnyebbség kedvéért, a cég a zirci és a környékbeli lakosok körében jobban ismert és közkedvelt Patkó Vendéglőhöz, Vajcs Gábor nevéhez kötődik. Vendéglátósként fantáziát látott a kávézó működtetésében, hiszen szakmájában az elmúlt évtizedben kellő tapasztalatot, ismeretet szerzett. Természetesen ez kihívás is egyben, hiszen egy meglévő üzlethez kell megtalálni a vendégkört, a szolgáltatásokat, a vonzó kiegészítő programokat. Cél, hogy mielőbb mozgalmassá, pezsgő hangulatúvá váljék a kávézó.  Bízik benne, hogy azon vendégei, akik a Vendéglőjében már megfordultak, és elégedettek voltak az ott kapott szolgáltatással, minőséggel, azok szívesen keresik fel és lesznek hűséges törzsvendégei a kávézónak is.

A Múzeum Kávézó új színtere lehet Zirc közösségi tereinek körében. Olyan találkozási pont, ahova mind a kultúra kedvelők, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyók betérhetnek. A tökéletes nyugalmat árasztó környezet, a múzeum, a sokszínű művészeti kiállítások látványa, a különböző stílusú zenei produkciók hangulata, az érdeklődő és feltöltődésre vágyó vendégek társasága mind a kávézó népszerűségét erősítik. Mindezt pedig körbe lengi a sokak számára oly csábító kávéillat.

A Kávézót a Reguly Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház árkádos kapualján keresztül lehet megközelíteni. Áthaladva szinte egy másik világba lépünk, ahol csendes, nyugodt, csupa zöld és virágos udvar látványa fogad. A patinás műemléki épület mellett két hatalmas, legalább százéves hársfák kellemes árnyékot nyújtanak a teraszon megpihenő vendégeknek. A kávézó egyszerre követi a múzeumi miliőt, de egyben ötvözi azt a kellemes, laza kávéházi hangulattal, ahova kötöttségek nélkül lehet betérni. A belső térben kialakított vendégtér kicsi, de hangulatos. Minden bizonnyal kedvelt helye lesz azon fiatal pároknak is, akik szeretnének magukban lenni, a város nyüzsgő forgatagából kilépni, a kíváncsi szemek elől elvonulni. 

A hamarosan beköszönő ősz miatt a beltéri rendezvényekre kell fókuszálni. Persze a hűvösebb, de még napsütéses időben, pihe-puha pokrócba burkolódzva üldögélni a teraszon és mellette egy forrócsokit kortyolni, az is igazi kikapcsolódást nyújt. Kell ennél több?

A Múzeumi Kávézó történelmi hangulatú, közel méteres vastagságú falai között – az elképzelések szerint – egyre gyakoribb vendégek lesznek írók, művészek, zenészek, akik egy-egy felolvasóest, könyvbemutató vagy zenei produkció keretében vonzóvá tehetik a kávéházba járást. Fiatal amatőr zenészek, művészek számára is lehetőség lesz a bemutatkozásra, ismertté válásra.

Kávékülönlegességeik elkészítéséhez kizárólag a minőségi olasz, kézműves Perfero kávét használnak. Emellett finom teával, házi készítésű szörpökkel és ízletes desszertekkel várják vendégeiket. Figyelve az igényeket, folyamatosan keresik az újdonságokat, így bővítve a termékkínálatot.

A Múzeum Kávézó a betérő látogatók vendégül látásán kívül otthont ad kisebb létszámú céges rendezvényeknek, barátságos helyszínt biztosít családi, baráti ünnepségeknek is. A vendégek elképzelésének megfelelően, különböző catering szolgáltatás is igényelhető, hiszen a másik vendéglátóegység ezt magas színvonalon biztosítani tudja. A két üzlet – idővel – egymás kiegészítőjévé válhat.

A Kávézó a Múzeum nyitvatartásával megegyezően működik. Könnyen megközelíthető, hiszen a város központjában található, ahol számos parkolóhely is rendelkezésre áll.

Szeretettel várják vendégeinket új arculattal és szolgáltatással! Ahol a kávé mindig: FRISS & FORRÓ & FEKETE & FINOM. Szlogenjük: „A feketekávé színesebbé teszi a hétköznapokat!”

FB oldal: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083407503897

Instagram: https://www.instagram.com/muzeumkavezo/

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!