Balaton Boat Show a hétvégén Balatonkenesén

„Tavaly is rekordszámú vendég jött el vízen és parton kiállított több mint 60 vitorlást, motorost és elektromos hajót, valamint rengeteg hajózási kiegészítőt, ruházatot felvonultató rendezvényre. Az idén még többen lesznek, ugyanis a vízi kiállítóhelyek már júniusban beteltek, a szárazföldön és vízen bemutatott hajók, motorcsónakok, elektrojetek száma megközelíti a százat” – mondta Rápolthy Edit, a kiállítás igazgatója.

A Balaton Boat Show rendhagyó értelemben egy „hajószalon”, amely mindenkinek izgalmas programot kínál, legyen szó a hajózással először találkozó vendégekről, régóta hajózó vagy éppen hajóvásárlást fontolgató látogatókról.

Rápolthy Edit elmondta: a kiállított hajók többsége idén is vitorlás lesz. Folytatódik a trend, egyre nagyobb hajókkal jönnek a gyártók és forgalmazók, több 49-50 lábas hajó is lesz a főszereplők között. Több újdonság is várható: számos premierrel mutatkoznak be a hazai gyártók és forgalmazók egyaránt. Az elektromos hajók egy része a vízen is kipróbálható lesz, időpont pedig bármelyik hajó tesztelésére egyeztethető.

A vízen bemutatott hajók mellett a kiállítók rengeteg hajózáshoz kapcsolódó eszközt, kiegészítőt is hoznak Balatonkenesére szeptember első hétvégéjén, a kiállítás szárazföldi területen elfoglalt mérete is rekordot dönt idén. Színes program is várja az érdeklődőket. A kikötő bárteraszán rendezett program keretében érdekes információkat, beszélgetéseket hallhatnak az érdeklődők a Balatonról, hajózásról, vitorlázásról.

A rendezvénynek az idén is a balatonkenesei Kenese Marina-Port lesz a házigazdája.

(borítókép: facebook)

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!