Alfa Romeók lepik el Zánkát

Július 12-én és 13-án, pénteken és szombaton tizenharmadik alkalommal rendezi meg az Alfa Amore online közösség Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozóját, AlfaCity-t Zánkán.

A szervezők várakozásai szerint sikerül a tavalyi, 1410 autós látogatói rekordot megdönteni.
A márka elválaszthatatlan részét képezi idén 109 éves történelme, ezért az idén először kétnapos AlfaCityben a szokásoknak megfelelően kiemelt helyen tekinthetik meg a látogatók a márka aktuális modelljeit, valamint az old- és youngtimer korú Alfa Romeókat.

A találkozó minden ötödik résztvevője külföldi, több olasz márkaklub is képviselteti magát, de idén nemcsak a környező országokból, hanem még Oroszországból is várnak vendégeket.
A szervezők együttműködve a Magyar Autóklubbal és a Groupama Tanpályával, kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságos autózásra, ezért a közlekedésbiztonsággal és a baleset-megelőzéssel kapcsolatos programok és előadások is várják a résztvevőket.
A rendezvény az izgalmas autókon túl számos programmal várja az érdeklődőket: lesz távirányítós autók versenye, akadálypálya, szörfrodeó és különböző gyerekprogramok is.
A nap házigazdája idén is Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető, az Alfa Romeo hazai márkanagykövete. A programok sorát mindkét este hajnalig tartó bulik zárják, amelyeken fellép többek között Edo Denova, Willcox és Antonyo, szombaton este pedig a soproni SativuS zenekar is szórakoztatja majd a találkozó résztvevőit.

(autosforum.hu)

 

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!