Balatonmáriafürdőn indult a Junior Balaton Kupa

A harmadik éve szervezett versenysorozat idén is útjára indult, az első versenyt Balatonmáriafürdőn rendezték. Idén a házigazda Balatonmáriafürdői Vízisport Egyesület több újdonsággal is szolgált. O’pen Skiff osztályban itt mutatkozott be a felfújható kapu, ami alatt csak megdöntve tudtak a versenyzők áthaladni.

Továbbá Náray Vilmos nemzetközi versenybíró vezetésével a Q függelék szerinti vízi bíráskodás szerint zajlott a verseny. Ennek előnye, hogy a parton már nincs óvási tárgyalás, hanem amikor az első hajó kiér a vízről a kész eredmény fogadja őket a hirdetőtáblán.

A Tatai Vitorlás Iskola mellett a nyugati medencében található klubok segítségével és részvételével valósult meg a verseny. Vagyis az ábrahámhegyi TVSK, a fonyódi Vagabund VSE, és a keszthelyi KYK VSE dolgozott egy eredményes versenyért a helyi BMF VSE mellett.

Szombaton az első futamot még érvényteleníteni kellett a leálló szél miatt, azonban Igali Csilla vezette rendező csapat jó döntést hozott és az északi parton maradó esők árnyékában négy tökéletes futamot tudott rendezni.

Az utolsó futamot követően, amint minden hajó a partra ért felkerült a másodfokú viharjelzés. Szerencsére még egy hajóelpakolás belefért, majd komoly lökésekkel megérkezett az ígért vihar. Vasárnap sajnos szakadó eső fogadta a csapatokat, majd több óra várakozás után az a döntés született, hogy következzen az eredményhirdetés.

O’pen Skiff és RS Feva osztályban is BMF VSE dominancia volt, egyedül a TVI versenyzőjét P.Szolomayer Balázst – aki pár hete a lengyel Európa Kupán harmadik helyezést ért el – engedték egy ezüstéremhez a helyi versenyzők.

Jövőre nagy eséllyel már májusban sor kerül az első utánpótlásversenyre Balatonmáriafürdőn, amennyiben az O’pen Skiff hajóosztály Európa-bajnokságának rendezését a BMF VSE nyeri el. – olvastuk a Marcali Portálon.

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ezek is tetszhetnek még

Munkalehetőség egy csodás helyen

A Balaton két legszebb panorámájú vendéglátóhelye, az Echo Étterem és az Apátsági Rege Cukrászda bővíti csapatát Tihany szívében, szezonális vagy éves munkaviszonnyal!
🤎FELSZOLGÁLÓ, PULTOS
🤎SZAKÁCS, STREET FOOD SZAKÁCS
🤎 FAGYLALT ELADÓ
Amennyiben fiatalos lendülettel bírsz, fontos a szakmai környezet és fejlődés, szereted a “panorámát”, a baráti-családi légkört, a vendéget bárhol és bármikor, tiszteled a munkád, megbízhatónak tartanak és ezek után magadra ismertél, akkor kérünk, küldd el nekünk fényképes önéletrajzod, várjuk az info@hellotihany.hu e-mail címre! 🙂
Az álláshoz tartozó elvárások:
-angol nyelv kommunikációs szinten (felszolgáló)
-szakmai tapasztalat!
-vendéglátás szeretése!
-önálló, tiszta munkavégzés
-teherbírás
-jó kommunikációs készség
-jókedv
Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
-több idegen nyelv ismerete
-borok ismerete
-barista gyakorlat (pult)
-egyéni szállás
Amit kínálunk:
-fiatalos, lendületes, szakmailag felkészült, erős, segítőkész, munkát szerető csapat!
-káprázatos környezet, Tihany szívében, a Balaton felett
-éves vagy szezonális munkaviszony
-munkaidő megbeszélés szerint
-kiemelkedő fizetés
-szakmai fejlődési lehetőségek, tréningek!
-jól felszerelt, modern munkakörnyezet
-igényes szállás
-biztos, szerethető munkahely
-azonnali kezdési lehetőség, akár éves munkaviszony!
-cégcsoporton belül jelentős kedvezmény!
-munkahelyi étkezés
-Jó hangulat, jó kedv!
Jelentkezésed fényképes önéletrajzzal az info@hellotihany.hu e-mail címre várjuk!
#álláshirdetés #álláslehetőség #felszolgáló #pultos #vendéglátás #balaton #tihany

Teljes cikk »

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!