Májusi programajánló – Keszthelyi BELVÁROSI MÚZEUMOK

Májusban a Nyitott Balaton – tavaszi programsorozatunk idén is folytatódik, sok színes és érdekes eseménnyel várjuk látogatóinkat a hét múzeumban (Babamúzeum, Csigaparlament, Történelmi Panoptikum, Kínzó Múzeum,
Játékmúzeum, Nosztalgia és Giccs múzeum és az Erotikus Panoptikum).

Május 25-én 20 éves a Népviseletes Babamúzeum, családi jegy egyet fizet kettőt kap ezen a napon. Mindezek mellett ajándékkuponokat és utalványokat adunk programjainkon a jegy mellé.


Időszaki kiállítás várja az érdeklődőket a Játékmúzeumban: „Bohócok” című időszaki kiállítás lesz látható, a szezon végéig. A játékmúzeum gyűjteménye közel kétszáz kedves mókamesterrel bővült. Pojácáink egyediek, színes ruháikban és festett arcukkal fricskát mutatnak azoknak, kik e Földön bármit is komolyan vesznek.

A június hónapban 22-én kerül megrendezésre az Országos Múzeumok Éjszakája, melyben múzeumaink is résztvesznek. Kiemelt program az egész családnak. A Babamúzeumban tombolasorsolással, míg a Nosztalgiamúzeumban időszaki kiállítással készülünk ; – „Patika címmel – egészség megőrzés régmúlttól – mostanáig” .
Azt gondolom a sok színes program feltöltődés az egész családnak.
Várjuk Önöket sok szeretettel egész évben!

Részletes programjaink olvashatóak a www.babamuzeum-keszthely.hu vagy a
facebook belvárosimuzeumokkeszthely oldalain.

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!