Everness Nomád – Lépj ki a komfortzónádból!

Balatoni táj, jóga, meditációk, előadások, workshopok, hangfürdők – az idén júniusban debütáló Everness Nomád esemény a természetközeliségről, a komfortzónából való kilépésről és természetesen az önismeretről szól majd.

Szerettünk volna a nyár elejére egy olyan kisebb rendezvényt, ahol az
emberek visszakapcsolódhatnak a közösségi létbe és számtalan önismereti eszközsegítségével a pszichéjüket, a testüket és a lelküket is regenerálhatják – mondja Klein Csaba, az Everness alapítója. – Külföldön teljesen megszokott, hogy a belsőmunkához, fejlődéshez, de akár a kiégés elkerüléséhez is a hétköznapi élettől gyökeresen eltérő, a belső folyamatokat erősen támogató, természetes környezetet választanak az emberek. A hasonló eseményeken éppen ezért nagyon színes a közönség, a kiskosztümös üzletasszonytól a hippi életstílus hívein át a családdal érkezőkig, sokféle látogató vesz részt. A Nomád egy hihetetlenül szép
területen fekszik, ahol a természet burjánzik, ahol csak elvétve van térerő és hiszem, hogy tényleg minden adott lesz a kikapcsolódáshoz és a feltöltődéshez.

A balatoni eseményen öt helyszín várja majd a vendégeket, ahol
előadásokat, workshopokokat, jógafoglalkozásokat, meditációkat és hangfürdőket élvezhetnek.

Előadást tart többek között Gánti Bence integrál pszichológus az elveszett
ősiségünk újraintegrálásáról, Zaka Dominika vándor tanító, lovas nomád a
kalandjairól, tapasztalatairól, Budai Gergely tréner, coach, a járvány idején
megélhető békéről, Kiss Balázs Kunó író, tanító pedig a kvantumfizikáról. Erdőfürdő lesz Bach Évával, illetve Szakál-Szabó Szandra a meztelenség gyógyító erejéről mesél, de lesz erőtánc, integrált családálltás, haka, tantra foglalkozások és szufi szívtánc is. Reggelente hangfürdők, mantrakörök, jógafoglalkozások várják az ébredező vendégeket, este pedig hangtál meditációk, chill zenék, erdei szertartások zárják a programot.
Fellép a Žagar Experience, az Earh Jam, a Korai Electric és az Ecstatic Dance.

A Nomád védettségi igazolvány nélkül látogatható.
Helyszín és időpont: 2021. június 17-21. Siófok-Töreki
További információ: https://www.everness-nomad.hu
Sajtóinformáció: sajto.everness@gmail.com

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!