Megnyílt Kinga Kamrája falatozója, a Bicskás

A Káptalantóti közelében található Kinga Kamrája méltán népszerű bolt, hiszen saját készítésű kecskesajtjaik és füstölt húsáruik nemcsak finomak, de rendkívül jó minőségűek.
Sajátkészítésű termékeik mellett kézműves pékárut, idényszerűen zöldséget, tőkehúst, grillkolbászt, tlekvárokat, szószokat, kekszeket is lehet vásárolni náluk.
A kis birtok és a bolt környezet igazán csinos, így sokan szerették volna a boltban vásárolt finom falatokat helyben elfogyasztani, így meghajlottak a közakarat előtt és a bolt udvarán megnyílt a Bicskás fantázianevű étkezési lehetőség a tölgyfák árnyékában.
És hogy mit lehet fogyasztani Kingánál? Ki mit szeret, azt kap a deszkájára, legyen az parenyica, szalonna, körözött, egy tizennégyes, vagy csak pár szelet sajt, esetleg egy fél szál kolbász, vagy egy tálka májas, kecskekrémsajt. Mindezek mellé pedig a Muskátlis Május Köveskál kézműves kenyereiből kaphatsz szeleteket és a boltocska polcairól mustárt, tormát, idényzöldséget is kérhetsz hozzá. Ha pedig megszomjaznál, van friss víz és kecsketej.
Egyetek jól!

Kinga Kamrájának nyitvatartása:
Hétfő: ZÁRVA
Kedd-szerda-csütörtök: 9-16 óra
Péntek-szombat: 9-18 óra
Vasárnap: 9-13


Forrás és képek: Kinga Kamrája facebook oldal

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!