Elindult a nevezés az idei Balaton-átevezésre

Elindult a nevezés az idei Balaton-átevezésre, amelyre július 10-én kerül sor, ezúttal már zamárdi központtal.

A tavalyi rendezvénnyel a szervezők elbúcsúztak a fonyódi helyszíntől, s ahogy a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) hírlevelében emlékeztet: egy éve már a rajt előtt egy héttel le kellett zárni a nevezést, annyi jelentkezés érkezett.

A 2020-as év bebizonyította, hogy a Balaton-átevezés kinőtte Fonyódot, pedig a helyi kutyás strand fekvése a szemközti Badacsonnyal kiváló helyszíne és díszlete volt az eseménynek, és az önkormányzat is támogatta a megrendezését

– mondta Berényi Péter, az MKKSZ szervezési és marketing igazgatója.

Szerencsére még tavaly sikerült megegyeznünk a Zamárdi Önkormányzattal, hogy az idei évtől hozzájuk, a hatalmas helyi szabadstandra költözhet a rendezvény, abban bízunk, hogy mostantól minden évben stabilan 5-6 ezer főt tudunk majd megmozgatni a Zamárdi-Tihany-Zamárdi útvonalon.

– tette hozzá.

Az idei átevezés az előzetes tervek szerint július 10-én, szombaton lesz, az esemény szlogenje pedig az, hogy „Evezd le keresztbe!”. A névadó szponzor a Red Bull. A nevezés elindult, a balatonatevezes.hu oldalon lehet jelentkezni. Akik június 10-ig neveznek, azok a rendezvény napján megkapják a Red Bull Balaton-átevezés idei hivatalos pólóját.

További részletek és jelentkezés a Balaton-átevezés hivatalos honlapján találhatók!

A Hello Vidék cikke nyomán
Kép: Balaton-átevezés honlap
Kiemelt kép: Pixabay.com

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!