Balatonalmádiban sem lesz szilveszteri tüzijáték

Dr. Kepli Lajos, Balatonalmádi polgármestere a város facebook oldalán tette közzé, hogy a város idén tüzijáték nélkül köszönti az új esztendőt:

„Idén Balatonalmádiban nem lesz szilveszteri tűzijáték. Ahogy ígértem, környezet- és állatbarát megoldásokra igyekszünk átállni a jövőben, ennek első lépéseként hoztam meg ezt a döntést. A visszajelzések rendkívül pozitívak, bár nyilván vannak, akik várták ezt a fajta látványosságot, tőlük ezúton is elnézést kérek. A jövőben a látványt fényjátékkal fogjuk majd pótolni. A magán célú pirotechnikai eszköz felhasználás Szilveszter éjjel ugyan engedélyezett, ám e tekintetben is önmérsékletre kérném az ünneplőket. Nem korlátozni, csupán kérni szeretném Önöket, ha lehet, más módon fejezzék ki örömüket az új esztendő beköszönte kapcsán.
Elkóborolt állatok sajnos minden bizonnyal így is lesznek szép számmal. Ezért saját forrásból egy chip olvasót fogok beszerezni, amely a következő napokban bárkinek rendelkezésére áll majd, aki elkóborolt állatot talál. Ennek módjáról a holnapi napon tájékoztatást fogok adni.
Kérem a kutyusok gazdáit, fokozottan figyeljenek oda állataikra az éjféli órákban!

Köszönöm megértésüket!”

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!