Balaton Best Card – különleges kedvezmények a Balaton-felvidéken

Különleges kedvezménnyel készülnek az Észak-Balatonon: egy kártyával bejárható lesz a környék.

Ingyenes közlekedés egyes térségi járatokon, strandolás, e-bike használat, és még számos kihagyhatatlan kedvezmény vár azokra, akik igénylik az Észak-Balaton kedvezménykártyáját, a Balaton Best Cardot.

A Balaton északkeleti régiója kedvelt a turisták körében, hiszen amellett, hogy jól megközelíthető a főváros felől is, hangulatos településeket, túraútvonalakat, borvidéket, kulturális látnivalókat és persze, jobbnál jobb strandokat is lehet találni itt.

A kártya Tihanytól Balatonalmádiig, sőt, a régión kívül is biztosít kedvezményeket szép számmal, és teljesen ingyen jár mindenkinek, aki Balatonalmádiban, Alsóörsön, Felsőörsön, Lovason, Paloznakon, Csopakon, Balatonfüreden vagy Tihanyban, a programban részt vevő szálláshelyek egyikén eltölt minimum egy vendégéjszakát.

A kártyát automatikusan, érkezéskor kell megkapnia a szállóvendégnek, ha ez elmarad a listán szereplő 51 szálláshely egyikén, mindenképp szólni kell. Kauciót esetleg számolhat fel a szálláshely, ami visszajár a kijelentkezéskor. A kedvezmények érvényesítéséhez egyes elfogadóhelyeken elég felmutatni, máshol érintős kártyaleolvasóval azonosítják.

Egy kártyára, mely az érkezés napján 14 órától egészen a kijelentkezésig érvényes, több személy is regisztrálható, ezt a szálláshely recepcióján teszik meg, így egy családnak elegendő egy kártya, mégis minden utazó számára kedvezményt jelent.

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!