Bemutatjuk Luszit

Pénteken már megtette első hivatalos útját Luszi, a legújabb balatoni személyhajó, amely télen sem ereszti le a horgonyt. Az egész éven át közlekedő járat ötlete német példa alapján pattant ki Tóth Balázs fejéből. – Régi álom volt ez számunkra – mondta Tóth Balázs, a BL Yacht Club ügyvezetője. – A Wolf­gangsee-n három település között hajóval viszik a vendégeket a karácsonyi vásáron, ezt szerettem volna megvalósítani. Igaz, eredetileg még csak arra gondoltam, hogy egy időszakra beállítjuk a hajót. Ősszel aztán megtalált minket a hajó tulajdonosa azzal, hogy neki nagyon tetszik, ami itt Lellén történik. Neki volt ez a hajója, ami Horvátországban állt, nem használta, s felajánlotta.

Luszi azóta már a balatoni engedélyét is megkapta, így el is kezdhetett közlekedni a tavon. A hajó nem menetrend szerint hajózik, hanem különböző programoknak ad majd otthont. – Borkóstolókat szervezünk rá, borvacsorákat, naplementenéző túrákat, piaclátogatást az északi partra, kerékpártúrát is fogunk szervezni – sorolta a lehetőségeket Tóth Balázs. A rendezvényekre is indítunk majd külön járatokat, a déli és az északi partiakra egyaránt, tehát például a Garda fesztiválra, és a Lellei bornapokra.
Luszi egészen addig rendületlenül szeli majd a Balaton hullámait, ameddig a tó be nem fagy. Ha pedig ez nem történik meg, akkor egész évben lehet majd utazni rajta.

Kinyitják a Balatont a két part között, az első hétvégéje is sűrű volt a vízen

A hajó tizenkét utas elhelyezésére alkalmas kényelmesen, és akár privát rendezvényekre is ki lehet bérelni – tudtuk meg Tóth Balázstól. Hozzátette: meg sem hirdették a lehetőséget, de azonnal nagyon sokan érdeklődtek a hajó iránt.
– Már az első napon volt egy céges rendezvénye, és a hétvégén is. Alapvetően a téli hajójárattal az a tervük, hogy kicsit kinyissuk a Balatont és lehetőséget adjunk azoknak, akik az északi partra, vagy onnan a déli partra szeretnének ellátogatni.

CÍMKÉK

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ezek is tetszhetnek még

Munkalehetőség egy csodás helyen

A Balaton két legszebb panorámájú vendéglátóhelye, az Echo Étterem és az Apátsági Rege Cukrászda bővíti csapatát Tihany szívében, szezonális vagy éves munkaviszonnyal!
🤎FELSZOLGÁLÓ, PULTOS
🤎SZAKÁCS, STREET FOOD SZAKÁCS
🤎 FAGYLALT ELADÓ
Amennyiben fiatalos lendülettel bírsz, fontos a szakmai környezet és fejlődés, szereted a “panorámát”, a baráti-családi légkört, a vendéget bárhol és bármikor, tiszteled a munkád, megbízhatónak tartanak és ezek után magadra ismertél, akkor kérünk, küldd el nekünk fényképes önéletrajzod, várjuk az info@hellotihany.hu e-mail címre! 🙂
Az álláshoz tartozó elvárások:
-angol nyelv kommunikációs szinten (felszolgáló)
-szakmai tapasztalat!
-vendéglátás szeretése!
-önálló, tiszta munkavégzés
-teherbírás
-jó kommunikációs készség
-jókedv
Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
-több idegen nyelv ismerete
-borok ismerete
-barista gyakorlat (pult)
-egyéni szállás
Amit kínálunk:
-fiatalos, lendületes, szakmailag felkészült, erős, segítőkész, munkát szerető csapat!
-káprázatos környezet, Tihany szívében, a Balaton felett
-éves vagy szezonális munkaviszony
-munkaidő megbeszélés szerint
-kiemelkedő fizetés
-szakmai fejlődési lehetőségek, tréningek!
-jól felszerelt, modern munkakörnyezet
-igényes szállás
-biztos, szerethető munkahely
-azonnali kezdési lehetőség, akár éves munkaviszony!
-cégcsoporton belül jelentős kedvezmény!
-munkahelyi étkezés
-Jó hangulat, jó kedv!
Jelentkezésed fényképes önéletrajzzal az info@hellotihany.hu e-mail címre várjuk!
#álláshirdetés #álláslehetőség #felszolgáló #pultos #vendéglátás #balaton #tihany

Teljes cikk »

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!