V. Gesztenyevirág Fesztivál Sümegen

A május 10-én kezdődő, háromnapos Gesztenyevirág Fesztiválon a Kisfaludy-emlékházban a Sümeg régen és most című kiállítás nyílik meg 16.30-kor, majd fesztivál­zene szól a kisszínpadon, aztán fellép az Anna and the Big Faces. A rendezvényt 20.45-kor Végh László polgármester nyitja meg, a Neoton Família sztárjai­nak koncertje és a retró diszkó előtt.

Másnap, 11-én, szombaton délelőtt tíz órától sajtmustrára várnak mindenkit az emlékházban, délután kézműves vásár lesz a Palotakertben, és fesztiválzene szól a kisszínpadon. Közben nyitva lesz a levendula-alkotóműhely az emlékház udvarán, és családi játszópark is várja a kicsiket. Koncertet ad az Alma együttes 15 órakor, és idén is lesz látványos motoros bemutató.

Csabrendeken, a hegyalja pályán gyülekeznek a motorosok, 14.15-kor mond motoros áldást Bagi Ádám plébános, majd indul a felvonulás, amely 15.30-kor érkezik Sümegre. Ott, amint a korábbi években, idén is tartanak kaszkadőr-bemutatót az Árpád utcában.
A Kocsmazaj együttes játszik, majd a sümegi és a zalaegerszegi fúvószenekar koncertezik a polgármesteri köszöntő előtt. A Magna Cum Laude 21 órakor, aztán a DWG and White Stones Brass Band játszik.

Vasárnap 13 órától kézműves vásár lesz a Palotakertben, fesztiválzene szól a kisszínpadon, de lesz családi játszópark és kutya ügyességi bemutató is. A Fonográf Emlékzenekar 15 órakor lép színpadra, Vastag Csaba és kiszenekara fellépése előtt, majd a Kozmix játszik.

(forrás: veol.hu)

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!