Utcaszínház fesztivál lesz Kapolcson

Első alkalommal kerül megrendezésre a Káli-medence egyik legnépszerűbb helyszínén a Bondoró Utcaszínház Fesztivál. Több mint 130 program várja az érdeklődőket a Malomszigeten és környékén összesen 23 helyszínen a 4 nap alatt május 30. és június 2. között.

Az utcaszínház műfajának nemzetközileg is elismert képviselői biztosítják a különleges élményeket, de az udvarok rejtett zugai olyan kiállításoknak is helyet adnak, mint a „ Nem létező tárgyak kiállítása”, ahol tárgyiasulnak a verbális kultúra szereplői, mint a „radai rosseb”, vagy akár a „halványlila dunszt”. Megtekinthetjük az írást a falon, a rendhagyó falvédő kiállítás keretében is.

Az utcazenészek mellett fellép többek között Lovasi András, a Kerekes Band, a Zuboly, Miqueu Montanaro, Kézdy Luca, Horgas Eszter és Gábor Amadeus, a Söndörgő és a Chalaban. Fiatal tehetségeknek nyit teret az „Open day”, ahol eddig akár teljesen ismeretlen utcazenészek is bemutatkozhatnak a nagyközönségek.

A fesztiválhangulathoz elmaradhatatlan az Utcakaja Sétány és a vásári forgatag, az estéket fény-és tűzszínházak, valamint számos látványelem teszi különlegessé.

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!