Balatoni Bútorfestő Workshop

2019. május 12. 11.00 óra

Balatonfüred

 

Hogy kerül közös képre a bor és a festék? Egyszerűen!
A bútorfelújításokon kívül, szívünk másik csücske;-) a Balaton Felvidék! Gondoltunk egyet, és a Koczor Pincészet és Vendégfogadóval szerveztünk egy balatoni, szabadtéri workhopot a csodálatos panorámájú Balatonfüred lankáin.

Olyanokat is szívesen látunk, akik még soha életükben nem festettek semmit, mert nálunk garantált a sikerélmény.
Pontos, precíz munkával, szakmai támogatással gyönyörűszép darabot vihetsz haza. Te festesz, de ha kell, „fogjuk a kezed” 🙂

Mikor kezdünk, és mikor végzünk?
– délelőtt 11-kor találkozunk a Koczor Pincészet és Vendégfogadóban, és valahol 16-17 óra között búcsúzunk egymástól. Jó idő esetén kint a teraszon leszünk, eső esetén pedig fedett helyen!

Mit hozz magaddal?
– egy olyan széket, kis asztalt, éjjeli szekrényt, sámlit, ládikát, képkeretet, tükörkeretet, amelyet szívesen átfestenél vintage stílusban (fontos, hogy ezek szerkezete ép legyen és tisztított állapotban hozd, mert nem lesz idő a javításra, tapaszolásra, csavarozásra, fűrészelésre, évszázados koszok eltávolítására)
– amennyiben nincs festendő bútorod, úgy jelezd azt jelentkezésedkor, és elküldjük a nálunk fellelhető darabok fotóit árakkal együtt

Mit kapsz tőlünk?
– Vintage Paint krétafestéket és waxot az alkotáshoz bármely választott színben (45 + 6 festék szín, valamint 8 féle wax szín közül választhatsz)
– minden eszközt a munkához (ecseteket, csiszolóvásznakat, szivacsokat stb.)
– mi takarítunk utánad, mi mossuk az ecseteket, és a kezed alá dolgozunk, hogy Neked csak az alkotással kelljen foglalkoznod
– gondos szakmai segítséget, amit mindjárt az elején kb. 1 órás elméleti interaktív előadással kezdünk
– kora délután, 3 fogásos ebéd és jó borok társaságában szusszanunk egy picit

Mennyibe kerül a részvétel?
– a balatoni workshopon való részvétel díja hozott bútor esetén, 3 fogásos ebéddel+borokkal: 26.500 Ft / fő (amennyiben nálunk vásárolsz bútort a festéshez, ehhez a díjhoz a bútor ára hozzáadandó)

Hogyan jelentkezhetek?
– jelentkezésedet küldd el üzenetben a Malenka DIY Home facebook oldalán, nevedet és SZÁMLÁZÁSI ADATAIDAT megadva, és a festendő kisbútor fotóját mellékelve.
– a workshopon való részvételt a teljes díj befizetése mellett biztosítjuk. AZ ÖSSZEG BEÉRKEZÉSI HATÁRIDEJE A FOGLALKOZÁS NAPJÁT MEGELŐZŐ HÉTFŐ délután 17 óra. A részvételi díjat utalással tudod rendezni, amelyhez az adatokat a jelentkezésedre válaszolva küldjük el.
– a befizetett részvételi díjat lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni, azonban a befizetés napjától számított 6 hónapon belül felhasználható másik VINTAGE PAINT WORKSHOPra amennyiben a lemondás a workshop időpontját megelőző 3. napig történik
– amennyiben a workshop valamilyen oknál fogva a Malenka DIY Home vagy a Koczor Pincészet által kerül lemondásra, úgy igény esetén a befizetett részvételi díj visszajár, vagy felhasználható más workshopra, illetve termékek vásárlására.
FIGYELEM: a workshopot csak min. 8 fő esetén tudjuk megtartani!

(Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a workshopon „ilyen volt / ilyen lett”, valamint werkfotókat is készítünk, amelyet a Malenka DIY Home és Koczor Pincészet oldalán referenciaként felhasználunk. Hozzájárulunk továbbá ahhoz, hogy Te magad is készíts nálunk fotókat, illetve az általunk fotózott és facebookra feltöltött képeket megoszd, azonban a céglogóink eltávolításához, a fotók megvágásához, bármilyen átalakításához, saját logóval történő ellátásához, valamint üzletszerű felhasználásához nem járulunk hozzá.)

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!