Bakter Vendégház

Badacsonytomaj, Móricz Zsigmond utca 23.

+36 30 733 2198

Vendégházunk a badacsonyi hegy lábánál található, Badacsony központjától 1.200 méterre. Csodás kilátás nyílik a badacsonyi hegyre, a szemfüles vendégek pedig a túloldalon a fák közt felfedezhetik a Balaton csillogó víztükrét és egy-egy felbukkanó vitorlást. 

4 db háromágyas szobánkban egész évben várjuk kedves vendégeinket kényelmes, minőségi ágyakkal, ágyneművel, törölközővel és saját fürdőszobával (zuhanyzó, WC). A felkelő Nap első sugarai világossá varázsolják tágas szobáinkat, melyeket próbáltunk modern, harmonikus és letisztult stílusban berendezni.
Az egész ház légkondicionált, így mindig tudjuk biztosítani az optimális körülményeket a nyári felfrissüléshez vagy épp egy nyugodt téli hétvégéhez. Csendes környezetben pihenhetjük ki a nap fáradalmait, távol az éjszaka zajától.
Ingyenes internet szolgáltatást nyújtunk a ház egész területén.

A szobáinkhoz ellátást nem biztosítunk, viszont jól felszerelt, minden igényt kielégítő konyhánkban elkészíthető bármely fogás az egyszerűtől a bonyolultig. Étkezőnk tágas, alkalmas nagyobb családok, baráti társaságok, csapatépítések helyszínének, borvacsorák lebonyolítására (12 fő kényelmesen elfér).

Udvarunkon található tűzrakóhelyek lehetőséget nyújtanak grill vagy bogrács ételek elkészítésére, vagy épp egy egyszerű szalonnasütéshez is. Kényelmes kiülőinkről egy pohár badacsonyi bor kíséretében nézhetjük végig, ahogy megpihen a Nap a hegy mögött.
Hozzánk érkező vendégeinknek ingyenes parkolást tudunk biztosítani, érkezzenek akár autóval, motorral vagy kerékpárral.

Vendégházunk teljesen új, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy tovább bővítsük a lehetőségeket, szolgáltatásokat a házon belül és kívül.

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!