Naplemente Jóga & Borkóstoló

Tölts velünk egy lelazítós péntek estét, a Pécselyi Öreg-hegy tetején a Strommer Pincészet Borteraszán augusztus 13-án, 19 órától!

A jóga brunchok után, úgy gondoltuk egy esti naplementés jógázással, napzárással összekapcsolt borozgatás, fröccsözés, beszélgetés hiányzik csak igazán a nyár derekára.
Direkt úgy terveztük, aki Budapestről indulna munka után is bőven ide tudjon érni, és hétvégi üzemmódba váltani. 🙂A helyszín háborítatlan nyugalma, és panorámája abszolút hozza a Balaton-felvidéki hangulatot. A kilátás teljesen egyedi, a környezet vadregényes, a Balaton, a Tihanyi-félsziget és a szomszédos Gella vonulatai látszanak, illetve a pince terasza tökéletes naplemente spot. A jógagyakorlás egy könnyed átmozgató hatha-flow óra lesz Barbival. Ha teljesen kezdő vagy, akkor is szeretettel várunk. A borokkal pedig együtt ismerkedünk a gyakorlást követően.

Program:

19:00-től érkezés, hangolódás
19:30 – 20:30 Naplemente Jóga
20:30 finom borok, fröccsök ideje

Mit hozz Magaddal?

Első sorban Magadat, Párodat, Anyukádat, Barátnődet, kutyusodat, és egy jógamatracot vagy plédet, és bármilyen jógás kiegészítődet ha van. (heveder, jóga tégla ha van).

A program ára: 4.500 Ft Mely tartalmazza a borkostolót is. A kóstolón négy bort fogunk megkóstolni: Olaszrizling, Sauvignon Blanc, Cabernet Rosé és Cabernet Franc.

A létszámlimitünk max. 20 fő, ezért a részvétel előzetes regisztrációhoz, bejelentkezéshez kötött, amelyet a jogaabalatonon@gmail.com e-mail címen, vagy a Jóga a Balatonon – Pál Barbival Facebook oldalon üzenetben tehetsz meg. A helyedet előreutalással tudod biztosítani.

Szeretettel várunk,
Barbi és a Strommer Pincészet Csapata

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!