2021-ben elmarad az Open Road Fest

A bizonytalan járványügyi helyzet miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy elhalasztják a népszerű motoros fesztivált, melynek minden évben Alsóörs ad otthont és így a 21. Open Road Fest 2022-ben kerül megrendezésre.

A szervezők közleménye:

„Sziasztok!Sajnos 2021-ben sem fogunk Alsóörsön együtt bulizni. 🙁 A jelenlegi egészségügyi helyzetet nézve és a fennálló bizonytalanságok közepette lehetetlen biztonsággal egy több ezer fős, nemzetközi tömegrendezvényt megtartani. A 21. Open Road Fest megrendezését 2022-re halasztjuk, de akkor aztán beleadunk apait-anyait, mindent bepótolunk és óriásit bulizunk. Bármennyire is szeretnénk a koronavírust egy szempillantás alatt eltüntetni és önfeledt fesztiválozásba kezdeni, de nincs varázspálcánk, amivel ezt megtehetnénk, egyszerű motorosok vagyunk. Motorosok, akiknek hiányoztok, akiknek fontosak a baráti összejövetelek, találkozók, beszélgetések és a közösségi élmények, így a következőt álmodtuk meg: az Open Road életérzést elhozzuk Nektek a Bázisra!

Mit jelent ez? Hamarosan megnyílik új éttermünk a Harley-Davidson Szalonnál, ahol a kulináris élvezetek mellett élőzenével és folyamatos programokkal készülünk, melyet Open Road Party sorozatnak neveztünk el, ennek nyitánya a Harley-Davidson Szezonnyitó & Open Road Party lesz. A nyitóbulit május 29-re tervezzük, már most vésd be a naptáradba!

Mi lesz a már megvásárolt jegyekkel és bérletekkel?

Az alábbi lehetőségek közül tudsz választani:
1. Ha megteheted, a jegyed árával támogasd az idei Open Road Party programsorozatot.
2. Jegyed árát levásárolhatod a voucher és a számla ellenében 2021. augusztus 31-ig a Bázison.
3. Ha az első két lehetőséggel nem tudsz élni, akkor a voucher és a számla ellenében jegyed árát visszafizetjük.
(A visszafizetések 2021. június 16-tól kerülnek elutalásra.)
Kérjük jelezd, hogy a három lehetőség közül melyiket választod a jegyinfo@openroadfest.hu e-mail címen legkésőbb 2021. június 16-ig!”

Forrás és kiemelt kép: 21. Open Road Fest facebook esemény

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!