Wild Boar Cottage – romantikus szállás Badacsonyörsön

Ha szeretnél kicsit elbújni a világ zajától a pároddal, számotokra ideális szálláshely a Badacsonyörsön található 100 éves nádtetős parasztház, a Wild Boar Cottage, mely az Örsi-hegy oldalában rejtőzik.
A szállás egész évben nyitva tart és nemcsak a badacsonyi borospincék vannak a közelben, de a varázslatos hangulatú Káli-medence is és a Balaton is 5 perc alatt elérhető innen kocsival.

A ház egy kandallóval rendelkező nappali / hálószobából, különálló konyhából / étkezőből és egy WC-vel és zuhanyzóval ellátott fürdőszobából áll, minden szobában norvég fűtőpanelek vannak. A 2 fedett terasz árnyékot nyújt a nap ellen, esőben pedig menedéket kínál. A ház mögötti kertből gyönyörű kilátás fogadja vendégeinket a Badacsonyra és a környék szőlőskertjeire. Tökéletes hely a kikapcsolódásra.

Az Országos Kéktúra és egyéb jelzett turistautak a ház közvetlen közelében futnak. Több környékbeli látványosság, úgymint a Folly arborétum, Tölgyes Kúria vagy Salföld akár gyalog is elérhető, a vasárnaponként nyitva tartó Liliomkert Piac Káptalantótiban pedig csak 6 km.

További információk és árak: www.wildboarcottage.hu

Kövessétek a Wild Boar Cottage facebook oldalát is a legfrissebb információkért!

Képek: Wild Boar Cottage weboldal
Kiemelt kép: Györgyi & Attila

About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!