Tulipánszüret Kőröshegyen

Idén is lesz tulipánszüret a Köröshegyi Levendulásban, ahol körülbelül 258.000 tulipán bont szirmot.

A tulipánvásár időpontja: 2021. április 15-25. (minden nap) 9:00-17:00 óra között. Ez változhat az időjárás és a virágzás függvényében.

Idén a szokásos programok (kézműves foglalkozás, csokorkötő sátor, kisállat simogató) sajnos elmaradnak, csak virág szedhető.

A levendulás a hatályos jogszabályok mellett látogatható, az érdeklődőknek biztosítanak kézfertőtlenítőt, kézmosópontot, maszk viselése kötelező. A terület hatalmas, így a távolságot könnyű tartani.

FONTOS TUDNIVALÓK

🌷 Házirend szerint csak maszkban lehet területre belépni. Akinek nincs, az a helyszínen is be tudja szerezni! A bejáratnál kézmosó pont, az asztalokon pumpás kézfertőtlenítő is rendelkezésre áll.
🚗 PARKOLÓ VAN A BEJÁRATNÁL! A bevezető út két hatalmas, összesen kb. 600 férőhelyes parkolóhoz vezet, melyek épp a bejáratnál találhatók. KIEMELTEN KÉRNEK MINDENKIT arra, hogy NE parkoljon a Dózsa György út/Kőröshegyi út mentén! Ez nagyon fontos a helyi lakók nyugalma, a balesetek elkerülése és a forgalom zavartalan áramlása miatt!
🌷A helyszín egy autentikus gazdaság, sok-sok tágas zöldterülettel. Ajánlott váltócipővel felszerelkezve érkezni, esős napokon gumicsizmával készülni.
🌷Kutyabarát birtok, pórázon sok szeretettel várják a négylábú vendégeket is!
🌷Palántavásárral és 100%-ban helyi, kőröshegyi levendulából készült kézműves termékek az ajándékboltban vásárolhatók.
🌷Megközelítés: Budapest ~125 km | Siófok ~25 km | Balatonföldvár ~2,5 km
Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett bekanyarodva egy keskeny murvás út végén találjátok a gazdaságot és a parkolókat. Az út ki van táblázva, parkoló van a bejáratnál, buszmegálló közvetlenül a murvás út elején található!

További, pontos információk a Tulipánszüret Kőröshegyen facebook csoportban!

Forrás, kiemelt kép: Kőröshegyi levendulás facebook oldal


About Author

Oszd meg, ha tetszett:

Ezek is tetszhetnek még

Iratkozz fel a Balatonneked hírlevélre!